logo

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D'ARTS APLICADES A L'ESCULTURA

PRESENTACIÓ


Els cicles de Grau Superior de Fosa artística, Tècniques escultòriques i Ceràmica artística es presenten de manera coordinada amb una estructura que intensifica els lligams entre les 3 especialitats i flexibilitza l'oferta acadèmica.

El primer curs és comú i s'introdueix l'alumnat al món de la Ceràmica, la Fosa i l'Escultura a través del Taller amb el suport de matèries instrumentals com ara el Dibuix, el Volum i els Mitjans Informàtics i Audiovisuals.
A segon, l'alumne tria una de les 3 opcions i finalitza el cicle corresponent. Llavors, si ho desitja, pot ampliar els seus estudis fent un segon cicle durant un tercer curs, o bé completant-los tots 3 en quatre anys.

Els estudis d'Escultura inclouen totes les tècniques i recursos que l'escultura ha anat incorporant al llarg dels segles, des de la manipulació directa de la pedra, el fang o la fusta, fins a les darreres tecnologies i els més nous materials.
Al costat dels coneixements tècnics, es donen els coneixements corresponents de la història de l'art i es procura per l'educació de la creativitat i la sensibilitat artística.

Titulació

Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Escultura.

Durada

2 cursos acadèmics

Horari

De 15 h a 21 h de dilluns a divendres.


Rambla de Sant Domènec,24 · 08500 Vic | Tel 93 885 48 51 · Fax 93 883 37 29
eartvic@xtec.cat · www.eartvic.net