logo

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE FOSA I GALVANOPLÀSTIA

PRESENTACIÓEls cicles de Grau Superior de Fosa artística, Tècniques escultòriques i Ceràmica artística es presenten de manera coordinada amb una estructura que intensifica els lligams entre les 3 especialitats i flexibilitza l'oferta acadèmica.

El primer curs és comú i s'introdueix l'alumnat al món de la Ceràmica, la Fosa i l'Escultura a través del Taller amb el suport de matèries instrumentals com ara el Dibuix, el Volum i els Mitjans Informàtics i Audiovisuals.
A segon, l'alumne tria una de les 3 opcions i finalitza el cicle corresponent. Llavors, si ho desitja, pot ampliar els seus estudis fent un segon cicle durant un tercer curs, o bé completant-los tots 3 en quatre anys.

Aquests estudis inclouen:
Per un cantó els coneixements i les tècniques de la forja del ferro, amb l'objectiu doble de l'elaboració d'obres artístiques i d'artesania, i també elaboració d'obres aplicades a la construcció i ornamentació (reixes, portes, escales, baranes, mampares, decoració...).
Per altra banda, s'estudien i es practiquen les tècniques d'emmotllaments i fosa de metalls, per varis procediments, per a la reproducció de peces artístiques o industrials.
També es donen els coneixements corresponents de la història de l'art i es procura per l'educació de la creativitat i la sensibilitat artística.

Titulació

Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Fosa Artística.

Durada

2 cursos acadèmics

Horari

De 15 h a 21 h de dilluns a divendres.


Rambla de Sant Domènec,24 · 08500 Vic | Tel 93 885 48 51 · Fax 93 883 37 29
eartvic@xtec.cat · www.eartvic.net